ASFALT ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR…

|

Keşan Belediyesi tarafından ihale edilen ve Enez Kavşağı’ndan KiPA’ya kadar sürecek olan 4.5 kilometrelik asfalt kazımının başlamasından sonra 18 Eylül 2017 Pazartesi günü başlayan asfaltlama çalışması son hızla devam ediyor.

dsc_1637 unnamed-1

Asfalt çalışmaları 21 Eylül 2017 tarihinde Aşağı Zaferiye Mahallesi Camii’nden başlayan çalışmalar çarşı merkezine kadar geldi. Çalışmalar hızla devam ediyor.

dsc_1827 dsc_1806

Çalışmalarda yağmur suyu için bırakılan mazgallar ile doğal gaz kapaklarının bulunduğu noktalarda da asfalt kesme makinası ile kesme gerçekleştiriliyor. Mazgallar ve doğal gaz kapakları yolla eşit seviyeye getiriliyor.

dsc_1780

KEŞAN BELEDİYESİ ASFALT EKİBİ DE RASİM ERGENE CADDESİ’NDE ÇALIŞIYOR

dsc_1643 dsc_1782

Öte yandan Keşan Belediyesi asfalt ekibi de Rasim Ergene Caddesi’nde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

dsc_1815 dsc_1831

Yetkililer, kazı çalışmalarının bittiği güzergahlarda Keşan Belediyesi’nce asfaltlama çalışmalarının hızla sürdürüleceğini belirttiler.

|