AŞK GREVİ BÜYÜK BEĞENİ İLE İZLENDİ

AŞK GREVİ BÜYÜK BEĞENİ İLE İZLENDİ

Keşan Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Keşan’a gelen Derin Sahne Tiyatrosu, 4 Nisan 2018 Perşembe günü “Aşk Grevi” adlı oyunu Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ndeki Konferans ve Tiyatro Salonu’nda sahneledi.

Oyun saat 20.30’da başladı ve Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan ve çok sayıda tiyatrosever izledi.

Savaş Aykılıç yazdığı, Cüneyt Gürbüz’ün yönettiği oyun Keşan Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında vatandaşlar için ücretsiz sahnelendi.

Büyük beğeni ile izlenen iki perdelik komedi türündeki oyun sonrası sahneye gelip oyunculara, oyunu izleyen küçük izleyicilerle birlikte çiçek takdim eden Aktan, oyuncuları başarılı performansları nedeniyle Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan adına teşekkür etti.