Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı Yapıldı.

|

-           İmar Planlarına Yapılan 329 İtiraz görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havale edildi

Keşan Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı 7 Eylül 2017 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Saat 17.00’de başlayan ve Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan başkanlığında toplanan mecliste AK Parti Üyesi Mehmet Demirci izinli sayıldı.

Toplantıda yeni düzenlenen İmar Planları için yapılan ve içersinde Keşan Belediyesi’nin de 20 itirazının bulunduğu 329 itiraz görüşülmek üzere oybirliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi.

İtirazlar 1 ay içersinde İmar Komisyonu üyeleri ve İmar Planı’nı hazırlayan Şehir Plancıları tarafından görüşülecek, Ekim Meclis Toplantısı’na gelecek ve karara bağlanacak.

Mecliste ayrıca gündem dışı madde olarak gündeme alınan Yenimuhacır’a 2500 m2 kilitli taş talebi de AK Partinin red oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplantıda alınan kararların hayırlı olmasını dileyen Özcan, Meclis üyelerine verdikleri katkı nedeniyle teşekkür etti.

Ekim Ayı Meclis Toplantısı 5 Ekim 2017 Perşembe günü gerçekleştirilecek ve saat 17.00’de başlayacak.

|