EMPATİ VE DÖNGÜ ÖĞRENCİLER İÇİN SAHNELENDİ

EMPATİ VE DÖNGÜ ÖĞRENCİLER İÇİN SAHNELENDİ

Keşanlı oyuculardan oluşan Epik Organizasyon Tiyatro Grubu, 9 Mart 2018 Cuma günü Empati adlı oyunu Keşan Belediyesi ve Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Keşanlı ortaöğretim öğrencileri için sahneledi.

Etkinlik Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda sahnelendi ve saat 14.30’da başladı. Oyun öncesi Keşan Belediyesi’nin katkılarıyla çekimleri gerçekleştirilen, kadrosunda 80’ler dizisinden 46’lık Basri karakterine can veren Mehmet Elmas ile Keşanlı Murat Ürek, Yiğit Ekici, Miray Aşkıncı, Hülya Aydemir, Tanju Pektaş, Mert Demir, Ali Fidan, Dündar Kılıç Gülgün, Ali Ekber Alkol, Berke Can, Emre Can Akam ve Özcan Kurnaz’ın da yer aldığı uyuşturucu bağımlılığına karşı hazırlanmış  ”Döngü” adlı kısa filmin gösterimi gerçekleştirildi.

Bu gösterimin ardından madde bağımlısı iki gencin tedavisinde, aralarında geçen diyalogların yer aldığı Empati adlı oyun sahnelendi. Oyunda; Murat Ürek, Tanju Pektaş ve Mert Demir rol alırken, Işık-Seste Ali Fidan ve Dekorda ise Hakan Keser görev aldı.