Lukoil Danışment ortakları, Özcan’a teşekkür plaketi verdi

Kısa bir süre önce açılışı gerçekleştirilen Keşan-Malkara yolu üzerindeki Lukoil Danişment Akaryakıt İstasyonu ortakları, dün Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan’ı ziyaret etti.

58c8d73a65c05Saat 15.00 sıralarında başlayan ziyarette; Lukoil Danişment Akaryakıt İstasyonu ortakları Cihan Yılmaz ve Şeref Fırat, istasyon açılışından kendilerine destek veren Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan’a teşekkür ederek, bu anlamda bir plaket takdim etti.

Özcan da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her ne kadar Malkara Belediyesi sınırları içinde kalsalar da, Malkara, bahse konu işyerine Keşan’dan daha uzak. Kendilerinin bizden talep ettiği birkaç konuda yardımcı olduk.” dedi.

Bu yazı toplam 28 defa okundu.