Özcan Yeni Encümen Üyelerini Kutladı

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda Belediye Encümen üyeliğine seçilen CHP’li Meclis üyeleri; Neval Karaatlı ve Şeref Uvacıklı’yı yeni görevleri nedeniyle tebrik etti ve başarılar diledi.

baskan-ozcan-yeni-encumen-uyelerini-tebrik-etti-ve-basarilar-diledi-2  unnamed-1

18 Nisan 2017 Salı günü gerçekleştirilen, 15.00’te başlayan ve bir önceki dönem Encümen üyeleri İbrahim Dinç ve Harun Komanlı ile Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Engin, Encümen üyeleri Mali Hizmetler Müdürü Levent Keçimen ile Yazı İşleri Müdürü Sevil Çevik’in katıldığı toplantıda, Yeni Encümen üyeleri; Karaatlı ve Uvacıklı’nın göreve başlaması nedeniyle pasta da kesildi.

baskan-ozcan-yeni-encumen-uyelerini-tebrik-etti-ve-basarilar-diledi-3 baskan-ozcan-yeni-encumen-uyelerini-tebrik-etti-ve-basarilar-diledi-4

Toplantıda bir önceki dönem Encümen üyeleri; Dinç ve Komanlı’ya Encümen üyeliği görevleri süresince verdikleri katkı nedeniyle teşekkür eden Başkan Özcan, bu göreve yeni seçilen Karaatlı ve Uvacıklı’ya da yeni görevlerinde başarılar diledi ve tebrik etti.

Bu yazı toplam 501 defa okundu.