Üniversite Halkla Buluştu…

dsc_5913 dsc_5907

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müzik Topluluğu ve Keşan Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek Üniversite- Halk Buluşması 18 Nisan 2017 Salı günü akşamı gerçekleştirildi.

dsc_5902 dsc_5909

Saat 19.30’da Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda ücretsiz gerçekleştirilen konseri Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan Belediye Meclis Üyesi Nurgül Yıldırım,  Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Adil Oğuzhan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın eşi Şengül Özcan, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, ADD Keşan Şube Başkanı Yusuf Kılıç, Türkü Dostları Derneği Başkanı Soner Velioğlu, Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Bayram Ali Kalfalar, Yeni Mahalle Muhtarı Şenay Bayır ile 500’e yakın müziksever izledi.

Elektro Bağlama ve Klarnette : Sedat ŞENCAN

Elif Cihangir

Su Akyol oldu.

unnamed dsc_5929

Solistler ve koro söylediği güzel şarkı ve türkülerle izleyenleri adeta mest etti ve büyük beğeni topladı.

dsc_5991  dsc_6001

Konserden sonra konuşan Olgun Irmak Çetin, bu konser nedeniyle kendilerine destek veren Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan ve Okul Müdürü Doç. Dr. Adil Oğuzhan’a ve konserde kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti ve daha sonra Şengül Özcan’ı konuşmasını yapmak üzere davet etti.

dsc_5997Konserin sonunda sahneye davet edilen Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın eşi ve Yükseköğrenimi Destekleme ve Geliştirme Derneği Başkanı Şengül Özcan, yaptığı konuşmada Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun şehirle ve halkla buluşmasının önemli olduğunu belirterek “Bu anlamda Okulun yeni Müdürü Doç. Dr. Adil Oğuzhan’ı ve sosyal anlamdaki çalışmalara katkı veren Olgun Irmak Çetin’i tebrik ediyorum. Üniversiteyi halkla birleştirme fikri gerçekten çok önemli bir fikir. Okulumuzun kuruluş yıllarında görev aldığımız dernekte okulumuzun ihtiyaçları için Keşanlıların katkılarıyla gerekeni yaptık. Grubun konseri tüm izleyenlere güzel bir müzik ziyafeti yaşattı. Bu nedenle grubu ve bu gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm Keşanlılara teşekkür ediyorum” Dedi.

Özcan daha sonra ilk olarak Çetin’e ve ardından da Oğuzhan’a birer buket çiçek sundu.

dsc_6008  dsc_6025

dsc_6028

Son olarak Yenimuhacır Kültür Derneği (YENKÜLDER) Başkanı Enver Küçükyaman, Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Kadem, Yusuf Ünoğlu ve Yenimuhacırlı olan Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kalfalar da Olgun Irmak Çetin’e çiçek hediye etti ve konser nedeniyle teşekkür ettiler.

Haberle ilgili görüntüleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Bu yazı toplam 125 defa okundu.