Özcan'dan AKP'li Meclis Üyelerine Eleştiri...

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, 19 Nisan 2017 Çarşamba günü araç tanıtımı sonrasında basın mensuplarının sorusu üzerine yaptığı açıklamada; Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nı terk eden AK Parti’li Meclis üyelerinin davranışıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu ve şöyle dedi: “Meclis dedikodu yeri değildir, iradeyi terk edemezsiniz”

dsc_6106AK Parti’li Grubun toplantı sırasında eleştirilerini yaptığını, Vekil bıraktığı Meclis Üyesi Ercan Ersoylu’nun da onların eleştirilerini yanıtladığını belirten Özcan, “Bu eleştirilere de toplantı sırasında tekrar tekrar yanıt verilmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Belediye Meclisi dedikodu yeri değildir. Eleştirdiğiniz noktaları cevapladık, tamam. Daha ne istiyorsunuz! Toplantıya devam etmeleri gerekirdi. Terk ediyorlarsa kendileri bilir ama meclis toplantısının terk edilmesi hoş değil.” dedi.

“Meclis iradedir, iradeyi terk edemezsiniz” diyerek sözlerine devam eden Başkan Özcan, açıklamasının sonunda şunları söyledi: “Hep deniyor ya irade, milli irade, yerel irade. 3 kişi de olsan 5 kişi de olsan iradeyi terk edemezsin.”

Bu yazı toplam 346 defa okundu.