İmar Planları İle İlgili Toplantı Yapılacak

|

İLAVE İMAR VE REVİZYON İMAR PLANLARIYLA İLGİLİ TOPLANTILAR 16-17 AĞUSTOS’TA YAPILACAK

Keşan İlave İmar ve Revizyon İmar Planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantıları 16-17 Ağustos 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Keşan Belediyesi’nin Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ndeki Konferans ve Tiyatro Salonu’nda yapılacak ve her iki günde saat 13.00’de başlayacak toplantılarda; Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, söz konusu plan ihalesini alan Ankara İmar Planlama Harita Kentsel Dönüşüm Şirketi’nden Şehir Plancısı Okan Erkılıç, İlbank Şehir Plancısı Birgül Ekşi, Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sebahattin Eren, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Şehir Plancısı Güliz Uslu Ergenler, vatandaşlara yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aktaracak.

Toplantı soru-cevap bölümüyle sürecek.

|