Keşan Belediyesi Spor Tesisleri Yeni Sezona Hazırlanıyor...

|

Keşan Belediyesi Spor Tesisleri yoğun geçen sezon sonrası yeni sezon için hazırlıklara devam ediliyor.

unnamed-4 resim-044

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Spor Tesisleri Sorumlusu Andaç Gedik, “ Çim yüzeyli futbol sahası sezon bitiminden itibaren bakıma alındı; gübreleme ve sulama faaliyetleri devam etmektedir. Çim yüzeyli futbol sahası ve suni futbol sahasının ortak kullanılan yaşam yerlerinin bakım ve boya çalışmaları devam etmektedir, ayrıca suni sahanın yıpranan kale arkası koruma telleri elden geçirilip  sezona yetiştirilecektir. Bu iki sahamızda oynanan Süper Amatör,1. Amatör,Veteran ligi ve U liglerindeki takımlarımıza daha iyi şartlar altında müsabakalarını oynayabilmeleri için gerekli yenilikler ve çalışmalar yapılmaktadır.

img-20170607-wa0022 img-20160214-wa0025

Kapalı spor salonunda da yine kış sezonunda yıpranan dış cephe boyası yenilendi,soyunma odalarının bakımları ve boyaları yapıldı.Kapalı spor salonunu kullanan Voleybol Kulüblerine,Belediye sportif kurslarına katılan sporculara,Okul takımlarına ,Tekvando takımlarına ve bireysel spora gelenlere daha temiz hijyenik,spor branşlarına uygun standartlarda hizmet vermeye gayret ediyoruz.

Aynı çalışmalarımız Keşan Belediyesi Semt sahasında da devam etmektedir  suni yüzeyli futbol sahasının bakımı, granüllerin yenilenmesi,çevre düzenlenmesi çalışmaları yapılmaktadır.

Bu semt sahasında Futbol takımlarımızın antrenmanları, veteran ligi ve  diğer resmi maçları oynatmaktayız.

img_5408 20161019_135616

Keşan Belediyesi Sportif kursları yaz döneminde de devam etmektedir,kurslarımız Futbol,Basketbol,Voleybol branşlarında Beden Eğitimi Öğretmeni Mürüvvet BURUK eşliğinde hafta içi hizmet vermektedir.

Amacımız Keşan Belediyesi Spor Tesislerine daha çok gencimizi ve spor severlerin katılımlarını sağlayıp daha fazla spor yapmaları için  olanakları en üst seviyeye çıkarabilmek.

Yapılan çalışmalar ve hizmetlerden dolayı kulüplerimiz, spor sevenler, spora gelen gençlerimiz Keşan Belediye  Başkanı Sayın Mehmet Özcan'a teşekkürlerini dile getiriyorlar” şeklinde konuştu.

|