KEŞAN BELEDİYESİ ASFALT YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR

KEŞAN BELEDİYESİ ASFALT YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’ın talimatıyla, Belediye Başkan Yardımcısı Salim Şevik’in kontrol ve denetimiyle, Keşan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekibi asfalt yol yapım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ekipler, 06.09.2018’de Terfi 2 İstasyonu’na giden yolda asfalt çalışması yürüttü.

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Salim Şevik; kısa süre önce de Paşayiğit, İzzetiye ve İstasyon mahallelerinde asfalt yol yapım ve onarım çalışmaları yaptıklarını ifade etti ve ihtiyaç duyulan mahalle ve bölgelerde söz konusu asfalt çalışmalarının artarak devam edeceğini bildirdi.

Şevik, altyapı sorunlarını çözmüş bir belediye olarak, güzel bir Keşan inşa etme çalışmalarının aralıksız süreceğini ifade etti.

Vatandaşlar da asfaltlama çalışmaları nedeniyle Başkan Özcan, Şevik ve belediye ekiplerine teşekkür etti.