Keşan Belediyesi Cumhuriyet Konserine Büyük İlgi …

|

Keşan Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Keşan Türkü Dostları Derneği işbirliği ile bir Cumhuriyet Konseri düzenledi.

img-20171028-wa0087 dsc_3678

Konser öncesi Keşan Belediyesi tarafından tüm koltuklara Türk Bayrağı dağıtıldı.

dsc_3695 dsc_3791

Konseri Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, Belediye Meclis Üyesi Nurgül Yıldırım ve Süleyman Eren ile 500’e yakın müziksever izledi.

dsc_3724 dsc_3763

28 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 20.30’da Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda başlayan konserde ilk olarak konuşan Keşan Türkü Dostları Derneği Başkanı Soner Velioğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Keşan Belediyesi ile böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirterek “Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Hepinize bu yağmurlu havada bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Hoşgeldiniz” dedi.

dsc_3701 unnamed

dsc_3710 dsc_3715

dsc_3758 dsc_3704

Ardından koronun en küçük solisti Türkü Ayhandan ve Derya Özkan, İlkin Özhan, Lale Özdilek, Murat Özden Uluç ve Tuncay Özgücü türkülerini izleyenlerin alkışları arasında seslendirdiler.

dsc_3790 dsc_3791

Ardından Koro ve salondakiler tarafından Türk Bayrakları eşliğinde İzmir Marşı büyük bir coşku ile seslendirildi.

dsc_3856 dsc_3865

Daha sonra sahneye gelen Cengiz Özkan, türküleri ile salondakileri adeta coşturdu ve büyük beğeni topladı.

dsc_3925 dsc_3913

Daha sonra sahneye gelen Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Cumhuriyetin Kuruluşunun 94.yıldönümünü kutlayarak, “Bayram nedeniyle Keşan Türkü Dostları Derneği ile böyle bir organizasyonu düzenledik. Bunun için Soner hocana ve çok severek dinlediğim Cengiz Özkan’a teşekkür ediyorum. Önümüzdeki zaman içersinde de önce 3 ayrı türkü sanatçısını önce ayrı ayrı sonra da hep birlikte sizlerin karşısına bir organizasyonla çıkarmayı amaçlıyorum. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum. “ dedi.

|