Keşan Belediyesi spor tesisleri yeni sezon için hazırlanıyor

Keşan Belediyesi spor tesisleri yeni sezon için hazırlanıyor

Keşan Belediyesi spor tesisleri yeni sezon için hazırlıklara başladı.

Yaz mevsimi boyunca bakıma alınan çim yüzeyli futbol sahası yeni sezon için resmi ölçülere göre çizilmeye başlandı. Ayrıca çim yüzeyli futbol sahası ve suni sahayı  ortak kullanan sporcuların  yaşam yerleri, soyunma odalarının tadilat ve bakımları yapıldı. Kapalı Spor Salonu’nda da sezon içerisinde kullanan voleybol takımları, okul takımları, sportif kurs öğrencileri ve diğer sporsevenler için bakım ve yenileştirme çalışmaları yapıldı. Semt sahalarında da aynı çalışmalar yapıldı ve günün her saatinde Keşan Belediyesi Spor Tesisleri kulüplere, gençlere ve sporseverlere hizmet vermeye devam ediyor.

Sporseverler, yapılan bu çalışmalardan dolayı spora desteğini esirgemeyen Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a teşekkürlerini dile getirdiler.