Keşan Belediyesi Yelken Kulübü Yeterlilik Belgelerinin 2018 Yılı Vizelerini Yaptırdı

|

Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü 2017 yılında Türkiye Yelken Federasyonun yaptığı denetlemeler neticesinde almaya hak kazandığı Türkiye Ulusal Yelken Eğitim Programı TUYEP (RS1 Rüzgar sörfü temelleri,RS2 Rüzgar sörfü,RS3 Üst düzey rüzgar sörfü) eğitimlerini vermeye yine Türkiye Yelken Federasyonunun  Yeterlilik Belgesini almayı başarmış 2018 yılının vizelerini yaptırdı.

Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü’den yapılan açıklamada  2018 yılında da eğitimlerini Ulusal Yelken Eğitim Programına göre eğitimlerine devam edip Federasyonun düzenleyeceği yarışlara yelkenci yetiştirmeye  hedeflendiği, Bölgenin tek yelken kulübüne bu sezonda yoğu ilgi beklendiği belirtilerek “Denizi ve yelkeni seven tüm gençlerimizi ve yelken sporunu yapmak isteyen sporcularımızı Keşan Belediyesi Yelken ve su Sporları Kulübüne bekliyoruz.” Denildi.

|