KEŞAN KENT KONSEYİNDEN ÇOCUK ŞENLİĞİNE ÇAĞRI

|

Tüm ana babaların yaşam kaynağı ve sevinci, ülkelerin ise yarınları ve umutları olan çocuklarımız yorucu bir yılın sonunda 08.06.2018 cuma günü tatile merhaba diyecekler.

Kent Konseyi olarak çocuklarımızın yorgunluklarını unutmaları, diğer mahallerde ve okullardaki yaşıtlarıyla tanışmaları, dayanışmaları, kaynaşmaları ve hemşerilik bilincini bugünden yarına edinmelerine katkı sunmak amacıyla 06.06.2018 Çarşamba günü saat 15.30 ile 19.00 arasında "ÇOCUK ŞENLİĞİ" düzenlendik.

İçindeki çocukları öldürmemiş olan tüm anne-babaların çocuklarının ellerinden tutup çocuklarını şenliğe katacaklarına inanıyoruz.

Şenliğimiz; çocukları etkin kılacak çeşitli aktiviteler, yarışmalar ve etkinlikler içeriyor. Yarışmalarda rekabet değil eğlence öne çıkacak ve tüm yarışmacılar birinci ilan edilecek.

Şenliğimiz ilk olması nedeniyle bir çok eksikliği de içinde barındıracaktır. Ancak bu şenliği gelenekselleştirip sürekli kılmayı düşünüyoruz.

Şenliğin düzenlenmesi için ilçemizde eğitim iş kolunda  örgütlülüğü bulunan tüm sendikaları  toplantılara çağırdık. İki sendika çağrımıza icabet etti ve katkı koydular. Ayrıca katkı koyan Keşan Belediyemize, Anafartalar ilkokulu ve Dr Ali İhsan Çuhacı ilkokuluna da şimdiden teşekkür ediyoruz. Diğer okullarımızın da katkı koyacaklarından eminiz ama zaman darlığı nedeniyle kendileriyle bağlantı kuramadı. Durumun yanlış anlaşılmasını kesinlikle istemiyoruz.

Tüm çocuklarımızı şenliğimize davet ediyor. Haydi Şenliğe, şimdi şenlik zamanı...  02.06.2018

Necmettin BAYGÜL

|