Keşanlı Gençler Belediyenin Spor Tesislerinden Yararlanıyor…

|

Keşan Belediyesi semt sahaları ve spor tesisleri gençlere ve sporseverlere hizmet etmeye devam ediyor.

Belediye bünyesindeki semt sahalarında bulunan; suni futbol sahaları, basketbol sahaları, açık alan spor aletleri ve oyun gruplarında gençlere, sporseverlere günün her saatinde hizmet etmeye devam ediyor. Gençler bu spor  alanlarından ferdi ya da açılan sportif kurslara katılarak büyük ilgi gösteriyor. Aynı zamanda Keşan Belediyesi Atatürk Spor Tesisleri’nde bulunan Kapalı Spor Salonu, suni futbol sahası, koşu ve yürüyüş parkurundan faydalanmak isteyen gençler ve sporseverlerin hizmetine sunulmuş ve sunuşa büyük ilgi gösterilmekte.

Keşan Belediyesi, açmış olduğu; futbol, basketbol, jimnastik, pilates, voleybol gibi sportif kurslarla gençlere eğitim vermeye devam ediyor.

Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü de sezon hazırlıklarını tamamladı ve Haziran ayının ilk haftasından itibaren yelken sporu sevenleri Erikli’ye bekliyor.

Yapılan faaliyetlerden dolayı gençler ve sporsevenler Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’a teşekkürlerini dile getirdi.

|