YELKEN VE SU SPORLARI KULÜBÜ YAZ SEZONU ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Yelken ve Su Sporları Kulübü yaz sezonu çalışmalarına başladı

Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü yaz sezonu için çalışmalara başladı.

Tesiste yaşam yerleri ve  dış cephede tamir, bakım ve boya işlemleri devam ederken aynı zamanda depo ve konteynerlerin bakımları da yapılıyor. Bu çalışmalar bittikten sonra windsurf malzemeleri; yelkenler, boardlar ve diğer malzemelerinin çıkış bakımları yapılarak sezona hazır hale getirilecek.

Eğitmenler sezonda daha iyi eğitim vermek için yıl içinde ilgili seminerlere katılırken Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü, Erikli’de su sporları ve windsurfe ev sahipliği yaparak her sezon bu trendi giderek artırıyor.

Kulüp, su sporlarına ilgi duyanlara daha iyi hizmet vermek için her yıl windsurf malzemelerinin sayısını artırırken; başlangıç, orta ve ileri seviye eğitimler veriliyor. Kulüp bu yıl yarışlara katılabilecek düzeye gelen sporcuların eğitimlerine ağırlık vererek Yelken Federasyonu’nun düzenlediği yarışlara katılmayı planlıyor.

Yaz sezonunda Erikli ve Yayla sahillerinde görev yapacak cankurtaranların hazırlıkları da devam ediyor. Görev alacak cankurtaranların kullanacağı kuleler ve cankurtaran malzemelerinin tamir ve bakımları da yapılıyor.

Sahilde kum temizleme çalışmaları da sürüyor. Sahillerin tırmıkla kabası alındıktan sonra kum temizleme makinası ile  temizleme  faaliyetleri de sezon içerisinde belirli dönemlerde devam edecek.

Yapılan bu çalışmalardan dolayı sporcular, bölge halkı ve tatilini Saros Körfezi’nde geçiren tatilciler Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’a teşekkür etti.