ANASAYFA

Başkan Özcan, Görevine Başladı

Loading...

Perşembe

parçalı az bulutlu

10℃

Cuma

kapalı

13℃

Cumartesi

kapalı

15℃

Pazar

orta şiddetli yağmur

14℃

HAVA DURUMU

10℃

Başkan Özcan, Görevine Başladı
29 Temmuz 2025 Salı

Keşan Belediye Başkanı Op.Dr. Mehmet Özcan, geçirdiği operasyon ve istirahat sürecinin ardından 28 Temmuz 2025 Pazartesi günü görevine başladı.

 

                Yaklaşık 45 gündür görevinden uzak kalan Başkan Özcan, yaptığı açıklamada hemşehrilerine selam ve sevgilerini ileterek, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Başkan Mehmet Özcan, 16 Haziran’da prostat ameliyatı geçirdiğini belirterek, “7 Ağustos’a kadar sağlık raporum devam ediyor ancak kendimi iyi hissettiğim için görevimin başına döndüm. Sizleri özledim.” dedi.

 

                Başkan Özcan, açıklamasında şunlara yer verdi: “Değerli Keşanlılar, sevgili hemşehrilerim; hepinize selam ve sevgilerimi sunuyorum. Yaklaşık 45 gün görevimden ayrı kaldım. 16 Haziran’da prostat ameliyatı geçirdik. 7 Ağustos’a kadar raporluyum ama kendimi iyi hissettiğim için görevimin başındayım. Sizleri özledim. Yerime bakan arkadaşlarım da görevlerini layıkıyla yapmaya çalıştılar. Şu anda gayet iyi durumdayım ve kendimi iyi hissediyorum. Allah dert verecekse, böyle dert versin. Herhangi bir tehlikeli durumum yok. Hepinize saygılar sunuyorum.”